Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Çelik konstrüksiyon aşiyan ölçün kaplamaların canipı sıra pencere cephe, allıküminyum cephe istila, ahşap kaplama kabil cephe kaplamalarının hepsinın uygulanmasına imkan sağlamlamaktadır.

Üretim aşamasında bütün malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme ikametgâh modelinde sık sık yaşanmış olan gereç fiyat artmalarından etkilenmez.

1993 seneından beri faaliyet gösteren yapım dalünde kent ve villa projelerinden tuzakışveriş merkezi ve benzinliklere denli birbir hayli alanda anahtar doğrulama projeler yapmış sadece yapım değil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde bile profesyonelleşmiştir

Modern üretimlik üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran teceddütçi sistemiyle müheyya beyit en namuslu yeğleme. çağcıl tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum üstünlükı ile bu evler toplumda hazır evler adıyla isimlendiriliyor.

Prefabrik aşiyan satın aldığınızda hatta malzeme tedariki ile meslekmak durumunda kalmazsınız. Sizin gerçekleştirme etmeniz müstelzim malzemeler sadece parke, fayans, ocaklık dolabı üzere detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama elbette bünyelır?

Prefabrik evler, âşık güvenliği ve izolasyon konusunda yüksek standartlarda yapım edilir. Evler çoklukla yangına dayanıklı malzemelerle düz yazı edilir ve mukteza izolasyonu yağdırmak kucakin özel malzemeler kullanılır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına ali dansite yoğunluğunda güçlü yalıtım kazanmıştırran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar lafınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara bakılırsa faziletli ısı ve selen yalıtımına sahiptir.

Anahtar doğrulama prefabrik aşiyan fiyatları, fiyata dahil olan katı çok gereç ve görev ile yan yana öbür strüktürlara için nispeten soylu erki kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız ciğerin mühendislerimiz dubleks prefabrik evleri dizayn etti. Peşi sıra prefabrik aile fiyatları ile enikonu yarar bir şekilde satın tuzakınmasını sağladı.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi bedduaşap desenli bir yapı yapmaktayız. prefabrik ev fiyatları Basıcı ki tüm kullanılan malzemelerde özge firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz iyi gestaltlardır çünkü lüp her engelında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında yalıtım bulunmaktadır. ün dair ise betonarme dokumalarla aynı adetlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Yapı dışı çarpıcılık, atılmış ve duru su tesisatlarının merkezi şebekelere irtibatlarının kuruluşlması

Müheyya prefabrik aile modelleri şık mimari layihamlarının kazandırdığı albeni ile sadece fark edilir.

Prefabrik dar malzemeleri mimarisı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında öbür konutlarla benzerlik gösterir.

Report this wiki page